Köp laddbox med installation

Via ett samarbete med Evify kan vi erbjuda marknadens bästa laddboxar ihop med marknadens smidigaste installation. Att köpa både laddbox och installation från samma återförsäljare innebär att hela processen blir enklare och smidigare för dig som kund. Du behöver inte leta efter en separat installatör, utan kan få allt från samma ställe. Evify har ett handplockat sortiment med de mest pålitliga, högpresterande och användarvänliga laddboxarna från de ledande tillverkarna på marknaden och erbjuder certifierade installationer i hela landet. Alla köp av laddbox med installation är berättigade till 50% subventionering via skatteavdraget grön teknik.

Priset är för laddbox med installation (inkl. grön teknik)

Köpa laddbox med installation från samma leverantör

Att köpa en laddbox med installation av samma försäljare har flera fördelar:

  1. En smidig och bekväm upplevelse: Att köpa både en laddbox och installation från samma leverantör innebär att hela processen blir enklare och smidigare för dig som kund. Du behöver inte leta efter en separat installatör, utan kan få allt från samma ställe.
  2. Expertis och rådgivning: När du köper en laddbox med installation från samma leverantör kan du få rådgivning och expertis under hela processen. Försäljaren kan hjälpa dig att välja den bästa laddboxen för dina behov och ge dig tips och råd om installationen.
  3. Garanterad kvalitet: När du köper en laddbox och installation från samma leverantör kan du vara säker på att både laddboxen och installationen uppfyller höga kvalitetsstandarder. Försäljaren kan ge dig en garanti på både laddboxen och installationen, så att du kan känna dig trygg och säker.
  4. En enklare installationsprocess: När du köper en laddbox med installation från samma leverantör kan du vara säker på att allt fungerar smidigt tillsammans. Installatören har kunskap om laddboxen och kan installera den på ett sätt som optimerar dess prestanda och funktioner.
  5. Efterföljande support: Om du köper en laddbox med installation från samma leverantör kan du förvänta dig att få efterföljande support. Försäljaren kan hjälpa dig med eventuella frågor eller problem du har efter installationen och se till att laddboxen fungerar som den ska.
  6. Skattereduktion med 50%: När du beställer både laddbox med installation från samma leverantör kan du utnyttja den skattereduktion som ger dig 50% avdrag på kostnaden för laddbox, installation och material. Avdraget sker direkt på priset och leverantören hanterar all administration.

Laddbox med installation = grön teknik

Grön teknik är en statlig skattereduktion som syftar till att främja investeringar i miljövänliga teknologier, inklusive laddboxar för elbilar. Avdraget är avsett att göra det mer ekonomiskt fördelaktigt för privatpersoner och företag att investera i grön teknik och därmed främja en övergång till en mer hållbar livsstil.

Avdraget innebär att du som privatperson eller företagare kan få avdrag på skatten för kostnader som är relaterade till inköp och installation av en laddbox för elbil. Avdraget är på 50% av de faktiska kostnaderna för laddboxen och dess installation, upp till ett belopp av 50 000 kronor per person eller företag per år. Det innebär att om du köper en laddbox med installation för totalt 60 000 kronor så får du en skattereduktion på 30 000 kronor. Det är värt att notera att det enbart är när du beställer både laddbox med installation från samma leverantör som du kan utnyttja den skattereduktion som ger dig 50% avdrag på kostnaden för laddbox, installation och material.

Köp rätt laddbox till din elbil – stort utbud och snabb leverans över hela landet

Evify erbjuder ett brett sortiment av laddboxar, perfekt anpassade för populära elbilsmärken som Audi, BMW, Volvo, Tesla och flera andra. Med kända varumärken som Zaptec, Easee, Charge Amps, Garo, Alfen och många fler, garanterar Evify konkurrenskraftiga priser och snabb leverans över hela landet. Oavsett om du behöver en laddbox till din Audi e-tron, BMW i3, Volvo XC40 Recharge eller någon annan elbil, kan du lita på Evifys expertis och erfarenhet för att hitta den perfekta laddlösningen för dina specifika behov.

Viktigt att välja rätt laddbox till sin elbil av flera skäl

För det första kan olika laddboxar ha olika tekniska specifikationer och funktioner, vilket kan påverka hur snabbt och effektivt din bil laddas. En laddbox med högre laddeffekt kan till exempel ladda din bil snabbare, medan en laddbox med funktioner som lastbalansering kan distribuera laddningen på ett smartare sätt mellan flera elbilar.

Vissa elbilar kan till exempel endast laddas med växelström (AC) medan andra kan laddas med både AC och likström (DC). Det är också viktigt att välja en laddbox som är kompatibel med det typ av uttag och kontakt som finns på din bil.

Laddboxar kan skilja sig åt när det gäller säkerhet och pålitlighet. Att välja en laddbox från ett pålitligt och etablerat varumärke kan ge dig trygghet och garantera att laddningen sker på ett säkert och tillförlitligt sätt.

Att köpa en laddbox med installation från samma leverantör kan därför ge flera fördelar, inklusive bekvämlighet, kostnadseffektivitet och garanterad kvalitet på installationen. Dessutom kan du dra nytta av “grön teknik” som är  en skattereduktion som främjar investeringar i laddboxar för elbilar. Genom att utnyttja grön teknik gör du inte bara en miljövänlig investering utan kan också spara pengar på både kort och lång sikt.

Laddstolpar i bostadsrättsföreningen?